Laurelin Paige - Fixed trilógia

New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik. A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban. A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlátlan hatalom hozza lázba. A lánynak sürgősen pénzre van szüksége, a férfi tisztességtelen ajánlatot tesz neki.

Történet és szereplők:

Laynie az Égi Bárka nevű szórakoztató egységben dolgozik és friss diplomájával a kezében abban reménykedik, hogy egyre feljebb jut a ranglétrán. Egy este azonban bemutatkozik a hely új tulajdonosa, Hudson Pierce, aki iránt egyből olthatatlan vágyat érez. A férfi merész ajánlattal áll elő, a lánynak el kell játszania a barátnőjét, hogy családjaik nyomására ne kelljen feleségül venni a legjobb barátját Celiat. A lány ellenkezik egy kicsit, de elég gyengén, így hamarosan a férfi karjában találja magát. Vágyuk nem enyhül az együtt töltött idővel sem, sőt annak ellenére, hogy Hudson a legelején leszögezte szerelemről szó sem lehet, úgy tűnik ő is kötődik Laynie-hez. Párosuk nem túl szerencsés, hiszen a lány érzelemfüggő, zaklatása miatt bűnügyi nyilvántartásba is került, míg a férfi szociopata manipulátor aki képtelen az érzelmekre. A lány túlcsorduló érzelmei mégis úgy tűnik megtalálják az utat Hudson szívéhez. A férfi családja és Celia azonban nem nézik jó szemmel az ifjú párt. A menyasszony jelölt pedig múltja ismeretében meggyanúsítja Layniet azzal, hogy zaklatja őt. Ez azonban pont fordítva igaz. Celia mindenhová követi a lányt, míg az be nem gurul és be nem töri az orrát egy szóváltást követően. Emellett más gyanús információk is a Laynie fülébe jutnak és mikor követeli Hudsontól az igazságot az inkább szünetet tart kapcsolatukban. Bár a lány már nem mániákus, de nem tudja megállni, hogy saját maga ki ne derítse az igazságot, így rájön, hogy az ő kapcsoltuk is csupán manipulálós játéknak indult, s hiába győzködi a férfi, hogy részéről ez nem volt játék egyáltalán a lány nem hisz neki. Hudson azonban olyan ellenállhatatlan módon elkezd udvarolni, ajándékokkal, figyelmességekkel halmozza el, hogy a végén beadja derekát. Dobpergééééééés és happy end.

 

Összességében:

Rendhagyó módon most a sorozat összes kötetéről egyben írok véleményt, mivel a történet nem olyan cselekményes, hogy külön-külön bejegyzést lehetne írni róla. Illetve ez így nem igaz, a figyelmemet végig fenn tudta tartani, de igazából rettentő kiszámítható volt és annyira tele volt erotikus jelenetekkel, hogy az elvonta a figyelmet a sztoriról. Bár meg kell hagyni, hogy fent említett jeleneteket kiválóan ír Laurelin, emiatt kapja a jó értékelést. Kikapcsolódásnak, agyeldobásnak tökéletes volt. Igazából ez nyári, strandos története lenne, de azért márciusban is elment. Mind a két szereplő hatalmas jellemfejlődést mutat a könyv végére, Laynie már nem annyira mániákusan szerelmes, Hudson pedig megtanul szeretni. Még Sophia az édesanyja is kigyógyul alkoholizmusából. Igazából minden szál tökéletesen ér véget, egyedül Celia-ról nem tudjuk meg, hogy mi is történik vele az esküvő után. Ebből lehetne írni egy újabb hasonló trilógiát:) Bár úgy látom eddig Hudson és öccse Chandler története íródott meg külön.

Értékelés: 4/5

Műfaj: Romantikus, Erotikus

Sorozat: Fixed

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én