Aurora Rose Reynolds - November ​előtt

November: Elhagytam New Yorkot, és a rossz emlékeimet, örökre. Tenessee várt, és apa sztriptíz klubja, ahol könyvelőként dolgozom. A klubban ismertem meg Asher Maysont. Asher tipikus rosszfiú, és én nem akarok tőle semmit. Asher: Mióta csak az eszemet tudom, soha nem okozott gondot megszereznem egyetlen nőt sem – November előtt. De akarom őt, jobban mindennél. És megszerzem.

November egy naív, édes lány, akit a kötet elején éppen összeverve ismerünk meg. Őt és a kutyáját, Bestiát, ahogyan éppen édesapja felé igyekszik. Ez előtt nem sokat találkozott atyjával, mivel egy jól sikerült bulinak köszönhető a születése, azonban anyja annyira szörnyen bánik vele - rajtakapja őt a vőlegényével - hogy útnak indul. Nem is bánja meg döntését, apukájánál szerető családra talál és a vidéki életmódot is inkább érzi közel magához, mint a new york-it. Bár kiderül, hogy a családi vállalkozás nem teljesen az amire gondol, konkrétan egy sztriptíz bárról van szó, mégis örömmel veti bele magát a munkába és próbál megszökni a gondjai elől. Első éjszaka azonban találkozik Asher-nal a helyi rosszfiúval, aki a legyet is elkapja röptében és természetesen ő sem tud ellen állni vonzerejének. Ekkor azonban még tartja magát, csak akkor egyezik bele, hogy randizzon vele, mikor az idősek otthonában összefut vele a nagymamája szobájában. A randi azonban csúnya véget ér, mert mire hazaérnek betörnek a lány lakrészébe és összefirkálják azt. Ezután Asher nem engedi el maga mellől a lányt és igyekszik meggyőzni őt arról, hogy jó párost alkotnak. A fiú egyre jobban bevonja a családja életébe is, így bár a saját anyja nem tökéletes, egyre jobban érzi, milyen  is az amikor az embernek szerető családja van. A páros között folyamatosan megy a harc, de aztán mindig megadják magukat az érzéseiknek, így már csak az a kérdés, hogy mikor fogja már fel November, hogy ez a végzete, illetve, hogy ki akarhatja folyamatosan eltenni láb alól. Miután kiderül, hogy a nagyszülői örökségét le akarja nyúlni az anyja, a nő úgy érzi mindent egy lapra kell feltennie, így igyekszik kivonni a fogalomból a lányát - és annak ekkor már magzatát is. Szerencsére a felmentő sereg időben érkezik, így mind a 3an, November, Asher és a baba is megmenekülnek. Kiderül, hogy egész végig az édesanyja állt a háttérben, már az ex vőlegénye, mindig is a pasija volt és segített neki. De minden jó, ha jó a vége, November végre családra lelt, sőt saját családja is lett.

November egy viszonylag szerethető nő főszereplő, csak akkor téptem volna meg legszivesebben, mikor annyira ellen akart mondani Ashernek, de szerencsére kevés ilyen eset volt, mert rendszerint elveszett a ködben. Asher pedig növelte a valószínűtlen és egyébként nem létező férfi szereplők számát, de mégis jó volt olvasni. Kettőjük között működött a kémia és ezért olvastatta magát a könyv. Bár a történet nem eget rengető, Ash pedig nem vált a kedvenc karakteremmé, de mégis olvastatta magát a könyv, ráadásul jó sok fiú van abban a családban, sőt még férfi barátok is társulnak hozzá, sehol egy nő.. szóval gondolom lesz még itt jó sok regény. Nem baj szeretjük az ilyen sztorikat, ha jól meg vannak írva. Már pedig ennél a könyvnél így történt.

szóval nézzük a Mayson fiúkat:

Értékelés: 4/5

Műfaj: romantikus

Sorozat: Előtt

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én