R. S. Grey Scoring ​Wilder – Testcsel

Az ​olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt. *Észbontóan jóképű – kipipálva. *Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva. *Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kip

Kinsley tudatosan készül sportolói karrierjére, melynek egyik állomás a főiskolai csapat, Davies kapitány vezetésével, aki nem mellesleg a válogatottnál is komoly szerepet tölt be. Persze mindemellett fiatal lány, így akadnak fiúk az életében, azonban eddig mind a kettő megcsalta, így nem tervezi, hogy ismét komolyabb kapcsolatba bonyolódjon. Elég neki egy kis flört, szórakozás, így indul neki az első bulijában a fősulin, ahol nem gondolja, hogy egyből belebotlik a jóképű és szupersztár Liam Wilderbe. Egy kis pimaszkodás után azonban kiderül, hogy a fiú másnaptól az edző segédje, így barátnőivel gyorsan hazaindulnak, mielőtt nagyobb hibát követne el egy kis flörtölésnél. Az edzéseken aztán izzik közöttük a levegő bármennyire is küzdenek ellene. Bár őszintén úgy tűnik inkább csak Liam viaskodik érzéseivel.  S bár mindenki figyelmezteti, hogy nem jó ötlet összemelegedniük Kinsley mégis egyre inkább belesik a fiúba, aki ellenállhatatlan rosszfiúként megtestesíti mindazt amire vágyik. Emellett csapatkapítánya Tara sem tudja elviselni, hogy nyilvánvalóan a lány szerezte meg a népszerű focistát, így egyre jobban áskálódik ellene és barátnői ellen. Addig megy, míg Liam meg nem elégeli és fel nem mond, hogy végre nyiltan együtt lehessenek, ezután azonban Kins bizonytalanodik el egy pár napra, de szerencsére nem sokáig, így hamarosan újra együtt a szerelmes pár, akik hamarosan összeköltöznek, majd hivatalossá is teszik  érzelmeiket.

Kinsley egy nagyon szerethető női karakter, karakán, vicces és csak néha vágnám fejbe egy péklapáttal, de végül amikor túl önfejű, az is jól sül el - mikor elbeszélget kettesben Tarával - úgyhogy összességében jó véleményem alakult ki róla. Ha pedig Becca is a közelben van, akkor garantált a röhögőgörcs.

Liam tipik rosszfiús külsejű, de érzelmekben gazdag fószer, aki meglátja, megszereti és többet el sem engedi hősnőnket. Az életben természetesen ilyen pasik egyáltalában nem léteznek, csak a fent említett lökött tyúkok, de olyan jó olvasni róluk:)

A történet kiszámítható - talán annyiban nem, hogy már azt gondolnád most már muszáj jönnie egy kis bonyodalomnak, mert túl szép minden, de nem jön. Viszont vicces és jókedvre derít. Számomra ilyen egy tipik chick lit könyv, ami után még akár orákig is mosolygom.

Az eredeti könyvnél már a címből sejteni lehet, hogy egy humoros könyvről van szó, sajnos nem sikerült átültetni magyarra a poént, bár lehet, hogy nem is lehet.. Bár a borító most kifejezetten tetszik, egy másik képet mutatok:

 

Értékelés: 4,5/5

Műfaj: Romantikus

Sorozat:-

d

Ajánló
Kommentek
  1. Én