Jodi Ellen Malpas - Egy ​éjszaka megtagadva

Az Egy éjszaka ígéretében fellobbant szenvedély tovább lobog Livy és a titokzatos Miller Hart között, és ha nem vigyáznak, tönkreteszi őket az elsöprő érzés és a megdöbbentő felfedezések sokasága. Miller elképesztően gazdag, bűnösen jóképű, és a gyönyör olyan csúcsaira repíti Livyt, amit korábban el sem tudott képzelni. A lány számára nincs visszaút. Elszántan próbál fényt csempészni a férfi sötét világába. Az új életnek azonban meg kell fizetni az árát... Miller tisztában van vele, hogy a hatalma áldozatokkal jár, de nem akarja, hogy Livy legyen az egyik.

Az előző kötetben már megismerhettük Olivia múltját és most itt az idő, hogy megismerjük Millerét, illetve azt, hogy hogyan tudja összeegyeztetni a jelenlegi életét a lányéval.

Livy miután elhagyja a férfit teljesen összeomlik, barátai és a nagymamája teljes mellbedobással próbálnak életet lehelni belé, azonban egyelőre ez lehetetlennek tűnik. Gregory odáig merészkedik a vigasztalással, hogy nemi vonzódását félretéve a testével is menedéket nyújt, azonban a lány számára nincs menekvés. Csakis Miller tudja kihúzni a melankóliából. Fel is bukkan a férfi és magabiztosan kijelenti, hogy már pedig vissza akarja kapni szerelmét. Az életmódja azonban nem engedi ezt, veszélybe keveri mind önmagát, mind pedig Oliviát, így elbizonytalanodik, érzelmei azonban vissza vezérlik őt szerelméhez. Soha nem érzett még ilyet és nem hajlandó lemondani róla. Vajon ez elég lesz ahhoz, hogy véget vessen eddig életmódjának?

Azt kell mondanom kínlódás volt ez a könyv. Egyrészt a sztori bár nem volt rossz, volt benne titokzatosság, veszély, barátok, család, erotika, azonban olyan rétes tészta módon elnyújtva és nem azokra  részekre koncentrálva amik érdekessé tehették volna a történetet, hogy nehezen vettem újra elő a könyvet, hogy folytassam. Másrészt az rendben, hogy a középpontban Livy és Miller állnak, de a főszereplők annyival, de annyival érdekesebbek lennének. Arról nem is beszélve, hogy kettőjük miatt néha a falba vertem volna a legszívesebben a fejemet. Olivia 'merészsége' nem vicces, mert nem vagány a csaj, még csak véletlenül sem.  Miller alfasága pedig szintén irritáló. Nem tudom, hogy ez a fordítás hibája, vagy eleve így írta meg JEM, de még mindig mi ez a nyaknál való vezetés és az édes kislányozás?? A következetlenségről nem is beszélve. Egyik pillanatban még bizonygatja Miller, hogy mindent felad, egy fél oldallal később pedig megint eltaszítja, majd két oldal múlva megint együtt vannak. Mi ez kérem? Nincs igazán kifejtve, hogy miért teszi mindezt és ez dühítő. Majd mintha mindez meg sem történt volna. Ugyanez igaz Gregory és Olivia afférjára is. Azon nyomban túl is lépünk rajta. Lehet, hogy előkerül még ez a szál, de egyelőre csak megpendített egy érdekes szálat, majd hagyja elhalni az irónő.Igaz, megismerhetjük a férfi múltját ami érdekesebbé teszi, de a viselkedését nem elfogadhatóbbá, a történetvezetés hanyag és ezért nem olvastatja magát a könyv.

Az egyetlen pozitivum a borító, mely nagyon szépre sikerült. Most már el fogom olvasni a folytatást, de csak azért mert kíváncsi vagyok a sztori végére.

Értékelés: 3/5

Műfaj: romantikus

Sorozat: Egy éjszaka

Ajánló
Kommentek
  1. Én