Sherrilyn Kenyon - Infinity

At fourteen, Nick Gautier thinks he knows everything about the world around him, until the night when his best friends try to kill him. Saved by a mysterious warrior who has more fighting skills than Chuck Norris, Nick is sucked into the realm of the Dark-Hunters: immortal vampire slayers who risk everything to save humanity. Nick quickly learns that the human world is only a veil for a much larger and more dangerous one. A world where the captain of the football team is a werewolf and the girl he has a crush on goes out at night to stake the undead.

Nos én hibám, annyira rámartam a könyvre, hogy el sem olvastam a fülszöveget (na jó máskor sem nagyon szoktam) és bár tudtam, hogy ez most egy másik sorozat kezdete, azért nem erre számítottam.

Nick 14 éves és iskolába jár, fogalma sincs, hogy ki ő. Eddig rendben, az viszont, hogy ennyire belemegyünk a részletekbe meglepett. Nem mondom, hogy rossz volt, mert ez inkább volt fantasy, mint a sötét vadászok, azonban még is kevésbé kötött le. Valamiért - erre még nem sikerült rájönnöm, hogy miért - nem tudta végig fenntartani a figyelmemet. Adott volt pedig Nick, akit kedvelek, jófajta fantasy egy minimál szerelmi szál és még néhány sötét vadász is. De valahogy mégsem működött az amit annyira szeretek Kenyonban. Lehet, hogy csak az volt a baj, hogy túl gyorsan olvastam az Acheron után, az pedig túl magasra tette a lécet. Ezért lehúzni semmiféleképpen sem szeretném, esélyt pedig fogok adni a következő könyvnek, csak talán nem most egyből.

Nos ennyi, erről most többet nem is tudok regélni.

Értékelés: 4/5

Műfaj: fantasy

Sorozat:Chronicles of Nick

Ajánló
Kommentek
  1. Én