Mia Sheridan - Leo

Evie és Leo állami gondozott gyerekként találkoztak, és barátság szövődött közöttük. Az évek alatt kapcsolatuk szerelemmé mélyült, és megfogadták, ha Evie 18 éves lesz, együtt kezdik el felnőtt életüket. Amikor Leót váratlanul örökbe fogadják, és el kell költöznie, megígéri Evie-nek, hogy keresni fogja, és néhány éven belül visszajön érte. A lány azonban nem hall felőle.

Történet és szereplők.

Leo és Evie nevelőszülőknél élő tizenéves gyermekek, akinek csak az ad némi vígaszt, hogy egymásban megtalálják a párjukat. Miután Leo-t még ílyen idősen is örökbe fogadják és szülei az ország másik végébe költöznek megfogadják, hogy tartani fogják a kapcsolatot, azonban a fiúk örökre eltűnik.

Sok évvel később, mikor Evie már saját életet alakított ki találkozik egy vonzó idegennel, aki közli vele, hogy Leo halott. Bár emiatt belül összetörik, azért elkezd találkozgatni a sráccal, akihez egyre jobban vonzódik és akinek egyre többet árul el magáról. Jake azonban több, mint amit elsőre mutat és kiderül sötét titka is.

Evie egy pozitív életszemléletű, mosolygós, mindenkihez kedves lány, akit nem tört meg az élet annak ellenére sem, hogy milyen gyermekkora volt. Kedvelhető karakter, bár kevesen de tényleg vannak ilyen emberek, akik ilyen életfelfogással élnek és öröm körülöttük lenni. Nem túl erős, mint főszereplő, de itt azt gondolom nem is az volt a lényeg, hogy egy tökös csajt kapjunk, így picsogás nélkül, csupán jelleméből fakadóan el tudjuk fogadni, hogy hogyan bírkózik meg a nehézségekkel.

Jake tipikus szépfiú sok-sok rejtéllyel. Nem hoz semmi pluszt a kategóriájában, nem fogsz rajongani érte a könyv végére, de jó olvani róla.

Összegzés:

Előre kiszámítható könnyed olvasmány, ami nem mutat semmi újat, de mégis könnyű és jó olvasni. Nyári kikapcsolódásnak tökéletes, a világot nem fogjuk meg váltani vele. Ajánlom egy kis hétvégi kikapcsolódásnak, jót tesz az ember lelkének. A következő kötet Leo szemszögéből meséli el a történteket, na ezt már biztos nem fogom elolvasni, nincs ennyi a történetben, de egyszeri olvasmánynak összességében tetszett.

 

Pontozás: 4/5

Műfaj: New adult

Sorozat: A szerelem csillagjegyében


Ajánló
Kommentek
  1. Én