Abbi Glines - Te vagy nekem a tűz

Marcus Hardy abban bízott, hogy egy kellemes év vár rá a főiskolán, és végre elfelejtheti az előző nyarat. De családi bonyodalmak miatt vissza kellett költöznie az óceánparti Sea Breeze-be. A szoknyavadász Cage-nél húzza meg magát, ám a lakásban folyamatosan ki-be járnak az emberek. Marcus próbálja összeszedni magát, de úgy tűnik, ezt a nehéz időszakot csak egyetlen dolog tudja feledtetni: egy gyönyörű, vörös hajú lány. Willow – avagy Low – gyakori vendég Cage lakásában.

Történet és szereplők:

Marcus visszatér Sea Breeze-be és egyből bele is botlik Willowba aki, mint kiderül lakótársa Cage legjobb barátja, sőt mi több a srác feleségül akarja venni a lányt. Ennek ellenére Marcus nem tud neki ellenállni és annak ellenére, hogy a családja épp felbomlóban van, hiszen édesapja elhagyja őket egy fiatalabb nő miatt, boldognak érzi magát mikor a lánnyal lehet. Low sem tud ellenállni a fiú csáberejének, pedig ő is tele van problémákkal. Mindenki elhagyja, az egyetlen biztos pont az életében Cage, aki töretlenül kiáll mellette. Nővére sem könnyíti meg a dolgát, hiszen csak arra használja, hogy kislányára vigyázzon, azonban Marcus mellett elfeledkezik a problémákról, még akkor is ha meggyőződése, hogy a fiú is el fogja hagyni. Ez meg is történik mikor kiderül, hogy Marcus apja nem más miatt költözik el otthonról, mint Low nővére, az édes kislány akivel játszott pedig a féltestvére. Csak hónapok után akkor enyhül meg, mikor kiderül, hogy a lány végig nem tudott arról mi is történik a háttérben. Ezután természetesen a szerelemesek kibékülnek és boldogan élnek, míg...

Marcust egy elkényeztetett gazdag fiúnak tünteti fel az írónő, aki a legkisebb probléma esetén is magába, vagy az italhoz fordul. Egyetlen előnye azon kívül, hogy egyből vonzódik Willow-hoz, hogy jól néz ki és érzelmes.

Willow tipik nem feltünő, de gyönyörű lány és az már ahogy csak lenni szokott az összes a regényben szereplő fiú érte epekedik.

Cage a rosszfiú, aki bár szereti a lányt mégis máshol keresi a 'boldogságot', minden szembe jövő lányt megfektet. Végül felül tud kerekedni féltékenységén és segít összejönni a gerlepárnak.

 

 

Összegzés: Nincs új a nap alatt. Ez a regény semmivel sem adott többet, mint bármely más hasonló kategóriájú társa, sőt az, hogy egyből a cselekmény közepébe csöppenünk még zavarba is ejt. Olvastam az első kötetet, bár mély nyomot nem hagyott bennem. Nem kedvelem ha egy író ismétli önmagát az egymást követő könyvekben, de most szükségem lett volna rá. Elkezdtem olvasni és azt sem tudtam mi van.. aztán egy idő után képbe kerültem, de jó lett volna egy kis áttekintés.

Értékelés: 3/5 (és most jóindulatú voltam)

Sorozat: Sea Breeze 2.

Műfaj: Ifjúsági, romantikus

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én