M. Leighton Up to Me – Rajtam áll

Olivia végre megtalálta az Igazit. Cash minden, amire-akire valaha is vágyott. Kiszámíthatatlan rosszfiú, de Olivia kedvéért felhagy zűrös életével, és hagyja magát megszelídíteni. Mert Olivia az a nő, aki elfogadja őt úgy, ahogy van. Ám a múlt árnyéka kísérteni kezd. Valami van Cash birtokában, amit sötét bűnözők akarnak megszerezni. Mindenáron. És ha Cash nem adja, hát elveszik tőle azt, ami a legdrágább kincse. Olivia mindig tudta, hogy ha beleszeret Cash-be, pórul járhat. De hogy ennyi veszélynek tenné ki magát, azt nem is sejtette. Most rá kell bíznia az életét a férfira…

Történet és szereplők:

Olívia immár Cash előéletének teljes ismeretében is a férfival marad, bár a bárban úgy tesznek, mintha semmi sem lenne közöttük. Azonban hiába rejtegetik kapcsolatukat a lány unokatestvérét Marissát elrabolják - mint kiderül helyette - s cserébe a könyvelést kérik ami az egyetlen ütőkártya a kezükben a maffia ellen. Cash apja javaslatára két hirdetést ad fel, melyre teljes döbbenetükre Nash jelentkezik. A férfi él és eddig bujkálnia kellett, ebbe az életformába pedig teljesen megkeseredett, de segít kiszabadítani először Melissát, majd elrablása után Oliviát is. Közben kiderül, hogy egy videofelvétel birtokában van, melyen az látható, hogy ki robbantotta fel a hajót amin anyjuk életét vesztette. Egyezkedésük során össze is futnak a maffia emberével, azonban később kiderül, hogy ez az ember apjuk másik meglepetése. Ő volt ugyanis az aki segíteni akarta őket a szökésben és csak véletlenül halt meg édesanyjuk a szerencsétlenségben. Nashnek ez nem ad megnyugvást, de ikertestvérét csak az érdekli, hogy szerelmét biztonságban tudja. Sikerül kiszabadítaniuk a lányokat, de az ügynek még nincs vége.

Összegzés:

Az első kötet izgalmas volt és végig fenn tudta tartani az olvasó érdeklődését. Természetesen már ekkor kiderül a férfi múltja, de a két főszereplő közötti vonzalom miatt letehetetlen olvasmány. Ez erre a könyvre sajnos már nem igaz. A sablonos életveszélyes helyzetek rontottak a romantikus szálon, annyira viszont nem volt érdekes, hogy pótolja azt. Bár az új szereplők izgalmasak, ők sem tudták pótolni ezt a hiányt. Melissa átváltozása gyanítom Nash-nek szól, a következő kötet ebből a szempontból érdekes lehet, de attól tartok az a férfi vérszomjáról fog inkább szólni. Minden esetre remélem, hogy Olivia és Cash történetét le is zártuk ezzel nagyjából, mert nincs benne több. Azt pedig, hogy Melissa miért nem szól egy szót sem arra, hogy évekig átverték, teljesen érthetetlen, ha a következő kötetben sem magyarázza meg az író, akkor ezt nagy butaság volt így megírni.

Értékelés: 3/5

Műfaj: Romantikus

Sorozat: Rossz fiúk 2.

Ajánló
Kommentek
  1. Én