J. Kenner - Őrült ​vágy

Úgy nőttem fel, hogy hittem abban, hogy létezik jó és rossz, helyes és helytelen, fekete és fehér. Több eszem volt, minthogy megbízzak az emberekben. Aztán megismertem Tyler Sharpot. A merész, elbűvölő és veszélyesen szexi Tyler Sharp mindig megszerzi, amit akar. De mosolya elbűvölő lehet, ügyei komorak, ambíciói könyörtelenek. Azt gondoltam, én vagyok az egyetlen olyan nő, aki elég erős, hogy ellenálljon neki, de az egymás iránti vágyunk túlságosan sürgető volt ahhoz, hogy letagadjuk. Egy tekintet kellett, és máris bajban voltam. Egy érintés és lépre csalt. Egy éjszaka, és az övé lettem.

Sloane és Tyler története magával ragadóbb és könnyebben olvasható, mint az előző kötet volt. Sloane magabiztos és szinte az elejétől kezdve tudja, hogy mit akar, csupán az okoz számára nehézséget, hogy hogyan érhetné ezt el. Tyler számomra nem a legkarizmatikusabb férfi karakter amit eddig olvastam, talán kicsit sablonos is  (Evan-hez képest nem sok újat mutatott a klubon kívül), azonban az ahogyan olvassa a lányt meg kell mondanom lehengerlő. Hamarabb tudja, hogy milyen sötét múltja van, mint ahogyan azt elárulná. A bűnügyi szál sem túl erős, de ez nem is volt elvárás egy romantikus könyvben. Az egyetlen dolog amit nem tudott rendesen elmagyarázni az írónő, hogy Sloan miért is ragaszkodik ilyen eszeveszetten a törvény betartásához. Értem én amit elmagyaráz, de valahogyan mégsem tudtam átérezni. Ebben a lányban ennél annyival több van, mint az a végén ki is derül, nem a szabályok betartására született. De lehet, hogy pont ez volt a lényeg, hogy a legmélyebben eltemetett dolgokat csak Tyler volt képes felszínre hozni belőle.

Összességében ez a kötet szórakoztatóbb volt, mint az előző, még mindig nem tökéletes, még mindig van hiányérzetem, de reméljük ezt a következő könyvben meg tudja ugrani Kenner.

 

Értékelés: 4/5

Műfaj: romantikus

Sorozat: Vágy

Ajánló
Kommentek
  1. Én