Anne Eliot - Toplistás ​szerelem

Hunter tudja, hogy az a balhé a kocsival hülyeség volt. De hát egy popsztártól mindenki azt várja, hogy őrültségeket csináljon, nem? Emiatt még nem kéne az anyjának meg az ügynökének száműznie őt a nagynénjéhez egy isten háta mögötti kisvárosba. Na és kit kérnek meg, hogy segítsen neki álruhában elvegyülni a helyi gimiben? Valami flúgos kiscsajt, aki fiúk közelében teljesen lebénul, és/vagy véletlenül kiüti őket. Remek…De fura módon a világhírű énekestől a már-már kórosan félénk Vere valamiért mégsem jön zavarba, sőt Hunter mellett be nem áll a szája.

Hunter depressziós időszaka után pont egy pszichiátriai intézetben gyógyul, mikor anyja közli vele, hogy nem megy haza, hanem nagynénjéhez utazik az isten háta mögé, míg elül a balhé amit kavart. Ehhez azonban az kell, hogy a fiúbandában amiben játszik egy hasonmása átvegye a szerepét, ő pedig álruhába bújjon. Az átalakuláshoz azonban szüksége van helyi segítségre, ezt a szerepet Vere tölti be, az egyetlen titokba beavatott család leány gyermeke. Vere rettentő szerény, már attól elpirul ha csak egy fiúra gondol, de ha A Fiúra, akibe szerelmes, az maga a katasztrófa. Csupán családját és legjobb barátját Jennát képes elviselni. Hunter nevet is változtat, hogy tökéletes az álca és ennek a totális átalakulásnak köszönhetően a lány képes úgy kezelni, mintha csak egy képzeletbeli ember lenne, akinek segít és aki neki segít abban, hogy megszokja a fiúk közelségét.

A képzelt legjobb barát szerepe azonban egy idő után már nem elégíti ki a fiút, egyre többet akar a lánytól ahogy egyre jobban megismeri és egyre féltékenyebb, ahogyan az egyre közelebb kerül a szerelméhez. Utolsó esélyként megcsókolja a lányt, mikor az meg akar tanulni csókolózni, ekkor azonban nem bírja tovább és szerelmet vall Vere-nek, aki azonban elutasítja. A lány azonban mielőtt összejönne vélt szerelmével rádöbben, hogy viszont szereti a fiút, akinek kilétére addigra fény derül. A kis várost ellepi a sajtó és csak nagy csata árán tudnak beszélni egymással, de tisztázzák egymás iránti érzelmeiket és Hunter úgy dönt még egy ideig marad a városban, lemond híres életéről.

Mondhatnám, hogy tipik sztori, hires, rettentően jóképű fiú, aki érzelmi válságban szenved, megismer egy szerény, félős de életigenlő, szép lányt. Aki persze pont akkor kezd el megtetszeni mindenki másnak is  amikor a fiú felfigyel rá, csak hogy legyen szerelmi háromszög a történetben. Ez mind igaz, de mégis annyira aranyos volt, hogy olvastatta magát a könyv. Nem volt letehetetlen, de érdeklődve olvastam, egy erős közép szintet hozott a könyv.

A magyar borító hozza a LOL könyvek hangulatát, illik a többi kiadvány közé, én most mégis külföldit hoztam, mert szerintem ez meg a könyvhöz illik jobban.

 

Értékelés: 4/5

Műfaj: ifjúsági

Sorozat: -

Ajánló
Kommentek
  1. Én