J. Kenner - Kínzó ​vágy

A nagy sikerű Rabság trilógia szerzője újabb háromkötetes sorozattal jelentkezik. Főhőse Angelina, aki gazdag nagybátyja után nemcsak egy hatalmas házat, hanem három udvarlót is örökölt. Az egyik Evan, egy titokzatos, megfejthetetlen üzletember, akitől Jahn bácsikája óva intette, és akinek külön végrendeletben tiltotta, hogy a lány közelébe kerüljön. Angie azonban küzd a ráerőltetett szerep ellen.

Adott a nővérét elveszítő főhősnő aki a saját gondatlanságát okolja testvére elvesztéséért és aki ezért vezekelve éli annak életét. Szigorú szabályok szerint él, politika tudományt tanul és apja segítségével várja egy nagy lehetőség abban ez elit körben amit ő maga nem akar. De az a lány aki valaha volt nem tűnt el teljesen, hiszen művészettörténetet is tanul és imádja Jahn bácsit aki hatalmas műgyűjtő, titkon annak gondtalan életére vágyik. Azonban a nagybácsi mellett nem csak a művészetet ismeri meg, hanem a három lovagot is, köztük az ellenállhatatlan Evant aki szinte semmibe veszi a lányt. Miután Jahn bácsi meghal Lina úgy érzi nem tud tovább élni egy másik életet, ki akar törni és szenvedélyt, adrenalint akar, így úgy dönt megszerzi a férfit. Evan, mint kiderül mindig is vonzódott hozzá, azonban életvitele és a nagybácsi intelme miatt nem mutatja ki érzéseit a lány iránt. Jahn meghalt és utolsó akarataként engedélyezte neki, hogy közeledjen Lina felé, így már csak az tartja vissza, hogy a munkája során nem mindig játszott tisztességesen és nem akarja, hogy a lány ebbe belebonyolódjon. Erre Kevin Lina volt barátja, aki az FBI-nál játszik is felhívja figyelmét, de a lány minden intelem  ellenére belehabarodik a férfiba. Úgy dönt azt a 3 hetet amit még Chicago-ban tölt, míg el nem kezdi politikai pályáját esélyt ad maguknak. Hamarosan rádöbbennek, hogy mind a ketten többet akarnak, azonban Kevin választás elé állítja a lányt. Vagy az apja pályafutásának vet véget vagy Evan-t veszíti el. A lány azzal dönti el a kérdést, hogy elutazik és ezzel mind a két férfit megmenti. Evan azonban nem hagyja ezt annyiba és tisztára mossa magát - bár abban a bűntettben amit rá akarnak varrni valóban nem is bűnös - és megszerzi magának Linát.

Meglepődtem, hogy bár sorozatról van szó, ez a történet itt véget ért, valahol pedig meg is könnyebbültem, kettőjük párosában ugyanis szerintem nem volt több, már így is egy kicsit elhúzta az írónő. Nem olvastam a Stark trilógiát, úgyhogy reálisan tudtam szemlélni a történetet, ami maradjunk annyiban, hogy langyi volt. Pár órás kikapcsolódás strandra, bár számomra nem volt annyira érdekes, hogy egyben letudjam, többszöri nekifutásra sikerült kiolvasnom. Lina/Angie elég gyenge karakterre sikeredett, igazából mivel főként az ő szemszögéből íródott a könyv azt sem tudtam elképzelni hogyan nézhet ki. Evan egy fokkal élvezhetőbb, de sablonos karakter. Kezdő kötet, úgyhogy reméljük a többi szereplő majd jobban muzsikál, folytatom is Tyler könyvével.

Értékelés: 3,5/5

Műfaj: romantikus

Sorozat: Vágy

Ajánló
Kommentek
  1. Én