Kristen Ashley - A ​nyomozó

A kedves, félénk Mara Hanover szerelmes a szomszédjába. Négy éve titokban ácsingózik álmai pasija után, de tudja, hogy a jóképű Mitch Lawson nyomozó nem az ő fajtájához való. A származása miatt egy ilyen férfi nem akarhat tőle semmit. De amikor a fürdőszobai csap elromlik, és nem lehet elzárni, Mitch siet a segítségére. Mitch már régóta figyeli a szomszédnőjét, és kapva kap az alkalmon, hogy segítsen neki. A plátói kapcsolatukat azonnal átfűti a szenvedély. Aztán Mara aggasztó telefonhívást kap az unokatestvére gyerekeitől, és úgy érzi, visszahúzza őt az az élet...

Mara egy önbizalom hiányos, introvertált kettő és feles. Jobb napjain, rosszabb napokon akár másfelesre is le tud csúszni. Bezzeg a szomszéd pasi, a nyomozó, na ő tíz és feles. Természetesen nem is látni csak hozzá hasonlóan magas pontszámú nőkkel. Aztán egy szép napon elromlik Mara csaptelepe és nem más javítja meg, mint a pokolian szexis szomszéd, ekkor kezdődik kettőjük keringője, melyet csak a nő pocsék családja képes megzavarni. Feltűnik a színen a két unoka gyerek a totálisan becsődölt apjukkal, aztán színre lép a drága anyuka a testvérével, na meg egy kis alvilág. A páros nem unatkozik a két kisgyerek nevelése és egymás megismerése közepette, s bár Mitch egyre inkább megtudja a nő múltját sok időbe telik míg el tudja vele fogadtatni, hogy ő is ugyanolyan értékes, mint bármely más normális családi háttérből induló jó ember.

Billie és Billy cukik, szóval nem volt nehéz szeretni ezt a könyvet, ha még egy kiskutya is lett volna benne... garantált az öt pont.

Mara és Mitch szerelme kissé elhúzott és giccses, de mégis olvastatja és megkedvelteti magát. Igen, sokszor túlcsöppent és igen, ilyen pasi meg aztán pláne nincs, de mégis így az ünnepek táján jól esett olvasni a könyvet Mondjuk ha még egyszer ezeket kell olvasnom: suttogtam, motyogtam, ööö.... lehet, hogy hozzávágom a falhoz, Mara túl egyszerűen lett megírva, de mindezt ellensúlyozza Mitch hihetetlen tökéltessége és a könyv humora.

A borító borzalmas, az egy dolog, hogy számomra nem vonzó a rajta lévő úriember, de hogy még a karakter sem stimmel (kék szeme van könyörgöm! és mik ezek a melír csíkok?). Most komolyan nem keres vmelyik könyvkiadó egy új könyv tervezőt?

 

Értékelés: 4/5

Műfaj: romantikus

Sorozat: Álomférfi

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én